Skip links

Kargo Gönderimlerinde Boy – Fiyat Orantısı Nasıldır

KargomKolay.com aracılığı ile yurtdışına gönderilecek olan kargolar bir takım işlemler gördükten ve kolilere doldurulduktan sonra eni, boyu ve ağırlığı ölçülmektedir. Fiyat konusu da tam olarak burada devreye girmekte ve fiyat hesaplanması da tam olarak burada yapılmaktadır. Fiyat hesaplanma işlemlerini bir başka makalemizde incelemiştik.

Kargo paketlerinizde ağırlık arttığında fiyat da buna oranla artacak ve büyüyecektir. Aynı zamanda ağırlığın yanı sıra boyda olan artış ve büyümelerde sizin kargo fiyatlarınızı etkileyecektir.  Kargo fiyatlarınız ne kadar atmış olursa olsun her zaman diğer kargo şirketlerine oranla daha uygun ve daha ucuz bir durumda olacak ve kalacaktır. Bu nedenle herhangi bir şüpheniz ve kuşkunuz bulunmamalı. Eğer fiyatların çok arttığını düşünüyor ve kendinize özel bir ücret talep etmek istiyorsanız da firma ile iletişim kurmanız gerekmektedir. Bu tür iletişim kurma amaçlarınızı mail yoluyla veya telefon numaraları yolu ile yapabilirsiniz. Bu nedenle herhangi bir sorununuz olmaksızın kargo işlemlerinizi devam ettirebilirsiniz.

Kargo işlemlerinin fiyat bilgisini ister internet adreslerimizden isterseniz de merkezlerimize ulaşarak öğrenebilir ve işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İşleminiz ile ilgili tüm bilgileri uzman ekibimiz sizlere detaylı bir şekilde anlatacak ve sorularınızı yanıtlayarak sorunlarınızı çözecektir. Tüm sorunlarınızı tek seferde çözmek oldukça kolay olacaktır çünkü ekibimizin eğitimi ve tecrübesi oldukça fazladır. Siz hangi konuda bilgi almak istediğinizi ister mail adreslerimizden isterseniz de merkezimizdeki personellerden birisine sorduğunuz takdirde çok hızlı bir şekilde bilgi almış olacaksınız.

Fiyatlar ile ilgili tüm tablolar, kargo gönderilen tüm ülkeler ve işlem yapılan tüm adresler merkezimizde bulunmakta ve sistemde de görülebilmektedir. Teknoloji ile iç içe olan kargo firmamız bünyesinde dilediğiniz her türlü kargo hizmetine anında kavuşabilir ve ulaşabilirsiniz.