Skip links

Ağır Ya Da Hacimli Bir Kargo Nasıl Gönderilir

Kargo göndermek, özellikle yurtdışına kargo gönderimi yapmak oldukça zor ve meşakkatli bir iştir. Çünkü gerek kargoyu iletecek aracın gerekse hedef ülkenin birçok kuralı ve hususu bulunabilmektedir. Bu kuralları ve dikkat edilmesi gereken hususları önceden ayarlamalı ve düşünmelisiniz.

Kargoların iletilmesi için kilolarının ve paket büyüklüklerinin belirlenmesinin oldukça önemli olduğunu diğer yazılarımızda belirtmiştik. Kargo paketlerinin hem boyut için hem de ağırlığı için kargo ücreti alınmakta ve belgelere girilmekteydi. 30 kilograma kadar olan kargolarda ağırlık anlamında bir sorun çıkmasa da bu ağırlık değerinden daha fazla ağırlığa sahip olan paketler arıza çıkarabilmekte. Bu nedenle 30 kilogramdan fazla olan ürünlerde daima KargomKolay.com ile görüşmeli ve bilgi almanız gerekmektedir. Ayrıca fiyatın da artacağını unutmamanız sizi ekonomik çöküş yaşamamanızı sağlayacaktır.

30 kilogramdan fazla olan kargo paketlerinizi tek seferde göndermek mümkün olmamaktadır. Ayrıca 30 kilogramdan fazla kargo paketleri için ekspres kurye gönderisi mümkün olmamaktadır. Bu tür gönderileri yurtdışına gönderdiğimiz süreç içerisinde sorunlar çıkabilmektedir. Bu nedenle çok ağır olan kargo paketlerini hava kargo ile veya kombine taşımacılık yöntemleri ile göndermek gerekmektedir. Buda size ek ücretler çıkarabilecek ancak kargonuz sorunsuzca gönderileceği garantisini de verecektir.

Eğer 30 kilogramdan fazla kargonuz varsa; bizimle iletişime geçmek için iletişim sayfamızı kullanabilir ya da menülerimiz arasında yer almakta olan hava kargo linkini takip ederek formu doldurduktan sonra da fiyat teklifi alabilirsiniz. Böylece yine en uygun fiyatı bizim tarafımızdan (0216 545 55 00) almanız mümkün olacaktır.

KargomKolay.com olarak sunulmakta olan her türlü fiyat ve teklif diğer birçok kargo ve hava kargo şirketinden uygun olacak ve daha güvenli olacaktır. Çünkü kuryelerimiz her an kargonuzun yanında yer alacak ve sizlere bilgi vermek için hazır durumda kalacaklardır.