Skip links

Polonya Kargo Gönderimi | Kapıdan Kapıya Hızlı Teslimat

Polonyaya kargo

POLONYA KARGO İŞLEMLERİ

Polonya kargo işlemlerini içeren bu yazımızda Orta Avrupa’nın en önemli ülkelerinden biri olan Polonya’ya yurtdışı gönderim yapacak kişi ve kurumlar için cevapları bir hayli önemli olan soruları cevaplandırdık.

  • Polonya kargo göndermek isteyen bir kişi ya da kurum ne kadar ücret öder?
  • Polonya’ya kargo ücretlerinin seyri nasıldır, kargo fiyatı nasıl hesaplanır?
  • Polonya kargo kaç günde adresine ulaşır, kargo takip nasıl yapılır?

Yazımızda bu soruların cevaplarını bulabilirsiniz ama öncelikle Polonya yönlü kargo trafiğini etkilemesi olası faktörlere göz atalım. Bu faktörler Türkiye’nin 600 yıldır dostu olan Polonya’ya kargo ile ilgili ipuçlarını da verecektir.

TÜRKİYE- POLONYA İLİŞKİLERİ VE KARGO POTANSİYELİ

2.Dünya Savaşı’nın yerle bir ettiği, ünlü piyanist Chopin’in ülkesi Polonya, kargo işlemleri açısından Türkiye için hayli önem taşıyan bir ülke. Bu önemin altında ise Türkiye -Polonya ticari ilişkileri yatıyor.

Türkiye-Polonya arasındaki ticaret hacminin 10 milyar dolar seviyelerine çıkarılması yakın gelecekteki en büyük hedef. 2018 yılında ikili ticaret hacminin 6.5 milyar dolar seviyesine yükselmesi ile bu hedefe bir adım daha yaklaşıldı.

Eğer bu hedef hayata geçirilirse iki ülke asındaki daha çok kargo uçağı  uçacak demektir.

POLONYA’YA İHRACAT VE KARGO İŞLEMLERİ

Polonya’ya kargo göndermek isteyecek ilk kesim doğal olarak ihracatçılar olacaktır.

Türkiye Polonya’ya 3.34 milyar dolar ihracat yaparken, bu ülkeden 3.1 milyar dolarlık dış alım gerçekleştirdi. Rakamlar Polonya’ya yapılan ihracatın artış trendinde olacağını da gösteriyor. Zira 2016’da 2 milyar 651 milyon dolar olan dış satım, 2017’de 3 milyar dolar sınırını rahat bir şekilde aşmış ve 2018’de 3.34 milyar dolara ulaşmış.

Türk ihracatçılar bu ülkeye otomobiller, karayolu taşıtları için parçalar, traktörler, toplu halde yolcu taşımaya mahsus motorlu taşıtlar, buzdolapları ve tekstil ürünleri gönderirken, Polonya’dan ithal edilen başlıca ürünler ise karayolu taşıtları için parçalar, dizel ve yarı dizel motorlar, otomobiller ve sığır eti olarak karşımıza çıkmaktadır. 2018 yılında bu ülkeden 3.1 milyar dolarlık ithalat gerçekleştirilirken artan dış satım ve dış alım rakamları Polonya hava kargo açısından önümüzdeki sürecin daha da hareketli olacağını göstermektedir.

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı verileri ise ki ülke arasında ticaret hacminin 2000 yılından bu yana düzenli bir artış içinde odluğunu gösteriyor. 2000-2017 yılları arasında Türkiye’nin Polonya’ya ihracatı 18 kat, Polonya’dan ithalat oranı da 20 kat artmıştır.

POLONYA’YA KARGO İHTİYACI DUYACAK KESİMLER

Polonya’da yatırım yapan Türkler ya da Türkiye’de yatırım yapan Polonyalı işadamları da kargo işlemlerimde hız ve güvene ihtiyaç duyduklarında Polonya uçak kargo hizmeti almaktadırlar.

Dışişleri Bakanlığı verilerine göre Polonya’daki Türk yatırımları 2002-2018 yılları arasında 78 milyon dolara yükseldi. Ülkede büyük bir bölümü hazır giyim sektöründe olmak üzere yaklaşık olarak 100 üzerinde Türk firması faaliyet gösteriyor. Bavul ticareti ile başlayan, sonraları ise toptan satışa geçen bu firmaların yine büyük bir bölümü İstanbul Laleli-Merter piyasasından mal alıyor. Ayrıca yaş meyve-sebze, helva, kuru meyve ve şekerleme, iplik boyaması ve bilgi teknolojileri alanında Varşova, Gdansk ve Lodz şehirlerinde faaliyet göstermekte olan Türk firmaları da bulunmaktadır. Bunlar dışında Polonya’da ev tekstili, kumaş ve döşemelik kumaş, mermer ve doğal taş, gıda kargo, sabun, kablo, ambalaj malzemeleri, kauçuk conta vb. gibi ürünlerin Türkiye’den ithalat ve dağıtımını yapan Türk firmaları da var.

Bu yatırımlar Türkiye Polonya kargo işlemlerinin geleceği açısından umut verici rakamların başında gelmektedir.

Polonyaya kargo

HAVA KARGONUN HIZI; PAHA BİÇİLEMEZ

Aynı dönemde Polonyalı müteşebbisler de Türkiye’de 36 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi. Türkiye’de elektrik-gaz-su, imalat sanayii, inşaat, madencilik ve taş ocakçılığı, toptan ve perakende ticaret, ulaştırma, haberleşme ve depolama hizmetleri ile gayrimenkul sektörlerinde faaliyet gösteren 74 adet Polonya menşeli firma faaliyet gösteriyor.

Bu rakamlar Polonya-Türkiye arasında ekonomik ilişkilerin yakın bir dönemde daha da artacağının en önemli göstergesidir.

Ayrıca Polonya Erasmus öğrencilerinin en ok tercih ettiği Avrupa ülkesi konumundadır. Dışişleri Bakanlığı’nın verdiği bilgileye göre Polonya’daki vatandaş sayımız Erasmus değişim programı öğrencileri ve tam zamanlı eğitim gören öğrencilerimizin de eklenmesiyle 12 bine yaklaşmıştır. Hem Polonya’da yaşayan Türk vatandaşları hem de Türk öğrenciler Polonya’dan Türkiye’ye Türkiye’den Polonya’ya kargo gönderebilecek kişiler arasında ilk sıralarda yer almaz mı?

Öte yandan Polonya’dan Türkiye’ye gelen turist sayısı da her geçen gün artış göstermektedir. 2018 yılında Türkiye’yi ziyaret Polonyalıların sayısı bir önceki yıla göre yüzde 118 artışla 646 bine ulaşmıştır.

Hem Polonya’da yaşayan Türk vatandaşları hem de Türkiye’ye tatile gelen Polonyalılar  kargo ihtiyacı ortaya çıkacak iki kesim olarak kabul edilmektedir.

POLONYA KARGONUN GÖNDERİMİ NASIL YAPILIR?

Polonya uçak kargo ile 2004 yılından bu yana Avrupa Birliği üyesi olan bu ülkeye hem bireysel hem de kurumsal kargo gönderimlerinizi hızlı ve güvenilir bir şekilde yapabilirsiniz.

Bu işlemleri yapmak günümüz şartlarında çok kolay. İster yurtdışı hava kargo hizmeti veren global Polonya kargo firmaları yolu ile bu hizmeti alın, isterseniz yurt içinde aynı hizmeti veren örneğin Kargomkolay ile Polonya’ya kargo gönderiminiz için  ihtiyacınız olan, bir bilgisayar ya da akıllı bir telefon.

POLONYA’YA KARGO GÖNDERMENİN AŞAMALARI

KargomKolay anasayfasında karşınıza çıkan hesaplama aracını kullanarak (‘Fiyat Al‘ butonundan) Polonya kargo işlemlerini yapmak için sadece 1 dakikaya ihtiyacınız var.

Kargonuzun gideceği ülke olarak Polonya’yı seçip kilogram bilgisi de verdiğinizde paketinizin yolculuğu da başlamış olacak.

Ama önce kargo fiyat hesaplaması yapılması gerekiyor.

Polonyaya kargo

POLONYA KARGO FİYAT HESAPLAMA NASIL YAPILIR?

Polonya kargo hesaplaması yapmak da kolay bir işlem.

Polonya kargonuzun hesaplaması yapılırken ya kilogram cinsinden ağırlığı ya da kapladığı hacim için hacimsel ağırlık hesaplama işlemi yapılır. Bu işlem sonunda  kargonuzun ne kadar bir ücret karşılığı Varşova’ya ulaşacağı belli olur.

Desi hesaplaması;

EN X BOYX YÜKSEKLİK/5000 olarak formüle edilmiştir.

Ancak bu noktada dikkat edilmesi gereken önemli bir konu var. Eğer gönderiniz bir zarf değil koli ise, koli seçiminde bilinçli ve dikkatli olmak gerekiyor. Zira gönderinin hacimsel ağırlığı kolinin büyüklüğünden direkt olarak etkileniyor. Eğer koli gereğinden büyük seçildiyse yapılan işlem sonucunda çıkacak değer yüksek olacaktır. Kargo fiyat hesaplama da yüksek değer üzerinden gerçekleştirileceği için kargoyu gönderen daha yüksek ücret demek zorunda kalacak. Bu durumla karşılaşmamak için en hafif gönderiyi en küçük kolide göndermek gerekiyor.

Eğer 60x40x40 ebadında bir koli ile 5 kilogramlık bir ürün gönderecekseniz, kilogram hesabına göre yaklaşık 1.5 kat fazla ücret ödemek zorunda kalabilirsiniz. Çünkü işlem sonunda 19.2 sonucuna ulaşılacak. Gönderinizin kilogram cinsinden ağırlığı ise 5 kg. Kargo fiyat hesaplama, yüksek olan 19.2 değeri üzerinden devam edeceği için gönderenin cebinden daha yüksek kargo ücreti çıkacaktır.

POLONYA KARGO FİYAT HESAPLAMA

Polonya kargo fiyatlarının hesaplanmasını da KargomKolay üzerinden anlatacağız.

KargomKolay’ın sayfasına girdiğinizde ekranınızda beliren yurtdışı kargo fiyat hesaplama bölümüne kargonuzun gideceği ülke olarak Polonya’yı işaretledikten sonra, paketinizin kilo bilgisini de vermeniz gerekiyor. Böylece  kargonun örneğin Krakow’a ne kadar Türkiye Polonya kargo ücreti ödenerek gönderileceğini çok kısa bir süre içinde öğrenebilirsiniz.

Polonyaya kargo hizmetleri

POLONYA’YA KARGO GÖNDERİMİ

Polonya’ya  kargo gönderim işleminin son adımı fiyat bilgisini görüp, ödemeyi yapmak ve kargoyu teslim etmek. Bunu kendiniz yapabileceğiniz gibi kurye de çağırabilirsiniz.

Kurye çağırma bölümüne müşteri adı soyadı, telefon numarası ve paketin alınmasını istediğiniz tarihi de girdikten sonra yapmanız gereken tek şey kuryenin kapınızı çalacağı anı beklemek…

POLONYA TÜRKİYE ARASI KARGO FİYATLARI

Polonya kargo fiyatları şöyle;

  • 0.5 kg: 98.67 Euro10 kg: 165 Euro20 kg: 232.1 Euro

    *Tüm Fiyatları görüntülemek için aşağıdaki ‘Fiyat Al’ butonundan hesaplama aracını kullanabilirsiniz.

    Düzenli gönderileriniz varsa, kurumsal müşteri temsilcilerimiz ile görüşerek, daha uygun rakamlar alabilirsiniz.

Polonya’dan kargo ücretleri hangi seviyededir diye sorarsanız onun da cevabını verelim.

  • 5 kg:179.30 Euro
  • 10 kg:283.80 Euro
  • 20 kg:447.70 Euro

POLONYA TÜRKİYE KARGO SÜRESİ

Kuryemiz kargonuzu aldıktan sonra pazar günü hariç her akşam yapılan uçuşlarla gönderinizi yola çıkarıyoruz. Türkiye’den Polonya’ya ortalama 1-3 iş gününde teslimat yapılabiliyor.

TÜRKİYE’NİN HER YERİNDEN POLONYA’YA KARGO

Türkiye’nin ister en çok ihracat yapılan şehri İstanbul’dan, ya da İzmir’den Antalya, Trabzon ya da Diyarbakır’dan Varşova, Krakow, Katoviçe ya da Poznan’a gitmesi gereken bir koliniz ya da evrak zarfınız varsa çalmanız gereken kapı KargomKolay.com…

PTT KARGO POLONYA FİYATLARI

Polonya’ya  kargo göndermenin yollarından biri de PTT kargoyu kullanmak. Bu nedenle PTT kargo Polonya fiyatları konusunda da bilgi sahibi olmalısınız.

PTT yurtdışı kargo hesaplamayı yapmak için PTT’nin internet sitesinde TURPEX’e tıklayıp, gönderimi yapacağınız ülkeyi seçip, ağırlık bilgisini vermeniz yetiyor.

Polonya’ya  0.5 kg, 10 kg ve 20 kiloluk bir PTT uluslararası kargo hizmetini alarak kargo göndereceğinizi varsayalım ve bu kargonun PTT kargo Polonya fiyatını hesaplayalım:

  • 0.5 kg: 372 TL
  • 10 kg: 667 TL
  • 20 kg: 1257 TL

Polonya PTT kargonun ulaşma süresi ise 7-9 gün arasında değişmektedir. Bu sürede kargonuzun takibini de Polonya PTT kargo takip ile yapabilirsiniz.

POLONYA KARGO TAKİP

Polonya kargo takip ile gönderinizi adım adım takip edip alıcısına ulaştığı anı birebir kontrol edebilir, ayrıca aldığınız hizmetin kalitesini de anlayabilirsiniz.

Kargonuzu gönderimi gerçekleştirecek firmaya teslim ettiğinizde size verilen takip numarası ile Polonya yolculuğuna başlamış koli ya da zarfınızı takip edebilirsiniz.

Gönderimi yaptığınız firmanın internet sitesine girerek, kargo takip bölümüne takip numarasını yazmanız bu işlem için yeterli.

kargo

POLONYA’DAN TÜRKİYE’YE KARGO

Polonya’dan Türkiye’ye kargo göndermek de sanıldığı gibi zor işlem değil. Bu ülkeden ithalat yapmak isteyen bir iş insanı, ya da orada eğitimine devam eden bir Türk öğrenci Polonya kargo şirketleri aracılığı ile kolayca gönderim yapabilir.

POLONYA’YA  KARGO İLE GÖNDERİLEMEYECEK ÜRÜNLER

Polonya’ya kargo ile gönderilemeyecek ürün gruplarının olduğu işlemler sırasında gözden kaçırılmamalıdır. Türk Ticaret Kanunu tarafından yasaklanmış hiç bir ürün veya mal grubu Polonya’ya  kargo ile gönderilemediği gibi yanıcı ve yakıcı gönderiler de kabul görmemektedir.

Polonya kargoda, Polonya Avrupa Birliği üyesi olduğu için AB’ye geçerli olan tüm mevzuat hükümleri geçerlidir.

Ayrıca ağırlık ve hacimsel bakımdan 70 kilogram üzeri kargo gönderlerinin, gümrük mevzuat işlemlerine tabi tutularak işlem gördüğü de unutulmamalıdır.

POLONYA’YA EN UCUZ KARGO İÇİN KARGOMKOLAY

KargomKolay dünya üzerinde Polonya dahil 219 + ülkeye istediğiniz ürünü, istediğiniz an en ucuz kargo ücreti ile ulaştırmayı size taahhüt ediyor ve bu taahhüdünü de başarıyla yerine getiriyor.

Polonya’ya  uçak kargo ile gönderilecek bir gönderi Türkiye’nin birçok şehrinden aynı gün içinde yola çıkıyor ve gönderileriniz tam zamanında sahibinin elinde oluyor.

İstanbul’dan Polonya’ya kargo gönderimi için, Yeni İstanbul Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan bir uçağa vereceğimiz kargonuz en geç 1-3 gün içinde başkent Varşova’da  bir evde ya da ofiste muhatabının eline ulaşabiliyor. Siz kargonuzu KargomKolay.com’a teslim edin ve gerisini biz hallederiz.

Polonyaya kargo

POLONYA KARGO GÖNDERİMİNDE SORULAR VE CEVAPLAR

Polonya kargolarını gönderirken çözüm ortağınız olan KargomKolay, kargolarınızı gönderme aşamasında aklınıza takılan, işiniz zorlaştıran soruların cevaplarını de sizler için veriyor.

Polonya’ya nasıl kargo göndereceğiz? “Gönderiniz eğer bir kolide ise, proforma fatura ve bir konşimento ile gönderim yapabilirsiniz.”

Polonya’ya evrak göndermek istersek nasıl bir yol izlemeliyiz? Polonya’ya  evrak gönderiminde sadece konşimento doldurmanız yeterlidir. Konşimento doldurma konusunda destek almak isterseniz kargomkolay müşteri temsilcilerimiz size destek olacaklardır.  

Polonya’ya hava kargo ile ihraç malı göndermenin en kolay yolu hangisi? “Numune şeklinde gönderecekseniz proforma fatura ve konşimento yeterli. Eğer mikro ihracat yapmak isterseniz resmi faturanızı da almanız gerekli” şeklinde olur.

Polonya’ya kargo göndermenin en hızlı yolu nedir? “Global bir kurye şirketinin teslim süresi bölgelere göre değişiklik gösterir. En doğru seçim için kargomkolay’dan ücretsiz destek alabilirsiniz” olur.

Polonya’ya kargo için ne kadar ücret öderiz? Hava kargo ücreti ölçü ve ağırlığa göre değişir. Eğer elinizde bu bilgiler varsa, kargomkolay müşteri temsilcileri size telefonda da ücret bilgisi verebilir.

Polonya AB’ye girdikten sonra gümrük yasalarında neler değişti?

Bu soruların ve daha fazlasının cevabı KargomKolay’da sizi  bekliyor.

GÜVENİLİR ÇÖZÜM ORTAKLARI

Yurtdışı kargonuzu DHL, FEDEX, UPS, TNT ile taşıtan KargomKolay Polonya kargo hizmetinde hava limanından hava limanına, hava limanından adrese, adresten hava limanına ve adresten adrese gerçekleştirdiği operasyonları tamamen sizin müşterilerinin kişisel istekleri doğrultusunda yapmaktadır.  KargomKolay bu saydığımız tüm gönderi seçeneklerinde profesyonel bir yol izleyerek, tam zamanında teslimatlar gerçekleştirmektedir. Müşterilerin tüm normal ve acil nitelikli gönderi ihtiyaçlarına çözüm üretmek için çalışan firmamız, uçak kargo gönderilerini, işleyiş planlamaları, kargo operasyonları dâhilinde ve sonuç odaklı bir şekilde yapmaktadır. Bu aşamada DHL Polonya kargo ücreti ve UPS Polonya kargo ücretleri  hesaplaması için de KargomKolay’a başvurabilirsiniz.

Polonya  ve 219+ ülkeye göndermek istediğiniz yurtdışı hava kargolarınız KargomKolay güvencesinde…

Aklınıza neresi geliyorsa, işiniz neredeyse, evrak ya da farklı bir mal gönderimi yapacaksınız  gerçek zamanlı çözümleriniz KargomKolay’da…

Siz isteyin  uzaklar yakın olsun…

Polonya Kargo İçin Sıkça Sorulan Sorular

Türkiye’den Polonya’ya Kargo Fiyatları Ne Kadar?

Türkiye’den Polonya’ya kargo fiyatlarını öğrenmek için, sayfanın altında bulunan Fiyat Al butonuna tıklamanız yeterlidir. Açılan sayfada ülke olarak Polonya seçtikten sonra, kolinizin ağırlığını seçtiğinizde fiyatı otomatik olarak görebilirsiniz. Polonya için 0,5kg taşıma rakamları 30,95 Eur’dan başlamaktadır ve dönemsel olarak değişebilmektedir. Unutmayın, düzenli gönderiniz varsa veya şirketseniz, özel indirimlerden faydalanabilirsiniz. Ayrıca şahıslar da Hoşgeldin İndirimi gibi kampanyalardan faydalanabilir.

Türkiye’den Polonya’ya Kargo kaç günde gider?

Merkezimize ulaşan tüm gönderilerin yurtdışı çıkışları, her gün, aynı günün akşamı (pazar günleri hariç) yapılmaktadır. Uçuşu gerçekleşen tüm Polonya kargoları ortalama 1 iş gününde teslim edilir. Gümrükteki incelemeler, uzak bölge teslimatları ve zorunlu gecikmeler bu süreyi uzatabilir.

Polonya için yurtdışı kargo takibi nasıl yapılır?

KargomKolay, tüm gönderilerini TNT, DHL, UPS ve Fedex ile çıkarmaktadır. Polonya için hazırlanan yurtdışı evraklarında konşimentonuzun sağ üst köşesinde, barkodun altında bulunan konşimento numarasıyla tüm kargo takiplerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için 3 farklı method vardır. 1. Android ve IOS için KargomKolay APP’imizi indirip, kargo takibini yapabilirsiniz. 2. KargomKolay.com adresindeki Yurtdışı Kargo Takip sayfasına, kargo takip numaranızı yazarak durumunu öğrenebilirsiniz. 3.Kargonuz hangi operatörü ile çıkarıldıysa, bizim dışımızda onların web sitesinden de takibini yapabilirsiniz.

Polonya kargo fiyatlarını değiştiren etmenler nelerdir?

Polonya’ya kargo gönderirken maliyetinizi değiştiren 2 temel unsur vardır. Bunların birincisi gönderinizin ağırlığıdır. İkinci dikkat edilen konu ise gönderinizin hacimsel (desi) ağırlığıdır. Yurtdışı express kurye gönderilerinde, bu iki değere bakılır, hangisi büyükse ondan fatura edilir.

Türkiye’den Polonya’ya en uygun fiyata kargo nasıl gönderilir?

KargomKolay, Türkiye’nin en büyük online yurtdışı kargo toptancısıdır. Binlerce müşterisi bulunmakta ve çağrı merkezi her gün binlerce müşteri talebine yanıt vermektedir. Elindeki bu büyük hacim ile, DHL, TNT, UPS ve FedEx gidi global ekspress kargo taşıyıcı operatörler ile kurumsal anlaşmalar yapar ve aldığı indirimleri, avantajlı fiyatlar ile müşterilerine iletir. Sizin Polonya’ya en ucuz kargo fiyatına ulaşmak için yapmanız gereken tek şey, 0850 550 5500 numaralı müşteri hizmetleri hattını aramak veya info@kargomkolay.com adresine email atmaktır. Unutmayın, şirketseniz veya düzenli gönderi yapıyorsanız, özel fiyatlar isteyebilirsiniz.

Türkiye’den Polonya’ya online kargo gönderimi nasıl yapılır?

KargomKolay Müşteri Paneli’nde Gönderi Yap butonuna tıkladığınızda, kargonuzun göndericisi, alıcısı, içeriği ve ölçülerini gireceğiniz bir ekran karşınıza çıkıyor. Buraya Polonya için gerekli bilgileri girdiğinizde, otomatik olarak kaydınız alınır ve kargo etiketiniz hazırlanır. Sadece bu kargo etiketinden çıktı alarak, gönderinizi bize ücretsiz şekilde ulaştırabilirsiniz.

Polonya’ya en hızlı kargo hangisi?

Polonya’ya acil kargolarınız için kullanabileceğiniz en doğru seçenek KargomKolay olacaktır. Çünkü KargomKolay, TNT, UPS, FedEx ve DHL ile özel anlaşmalıdır ve Pazar günleri hariç hergün yurtdışı çıkışı gerçekleştirmektedir. Türkiye’den Polonya’ya ortalama kargo süresi 1 iş günüdür.

Polonya’ya kargo nasıl gönderilir?

Polonya’ya kargo yollamak için yapmanız gereken, mümkün olduğunca sağlam ve küçük bir paket yapmanızdır. Kolilerinizin ölçüleri belli olduğunda, 0850 550 5500 numaralı müşteri hizmetlerimizi arayıp hem maliyetlerinizi öğrenebilir, hem o ülke ile alakalı güncel bilgileri öğrenebilir, hem de kargo toplamalarınızı hızlıca yaptırabilirsiniz.

Polonya için kargo ağırlık hesaplama işlemi nasıl yapılır?

Polonya’ya göndermek istediğiniz paketinizin ağırlığını ölçmek için en doğru yöntem kilogram ya da hacim (desi) hesaplamasıdır. Desi hesaplaması yaparken: EN X BOY X YÜKSEKLİK /5000 formülü kullanılır.Gönderinizin ağırlığını ölçtüyseniz fiyat hesaplamaya devam edebilirsiniz. Örneğin: Polonya’ya 20 KG ağırlığında 50*40*50 ölçülerinde bir paket göndermek istediğinizde; 50*40*50 /5000 yöntemi ile Desi ağırlığını 20 KG denk geldiğini görebilirsiniz.

Polonya’ya E-ihracat nasıl yapılır?

KargomKolay, wordpress kullanıcıları için geliştirdiği KargomKolay WooCommerce Yurtdışı Kargo eklentisi ile, 219+ ülkeye online olarak gönderi yapmanızı sağlar. WordPress Plugin 3 sn’de kurulur. Hiçbir kod bilgisine ihtiyacınız yoktur. Kurulumu yaptıktan sonra, sepete eklenen ürünlerin En x Boy x Yükseklik ve ağırlık bilgilerini alır, Polonya’ya olan kargo maliyetini otomatik olarak getirir. Bu sayede, site ziyaretçiniz ürünleri alırken, ülkesine kargo bedelini de görür, ürünler ile birlikte kargo bedelini de size öder. KargomKolay yurtdışı kargo eklentisi, TL, USD ve Eur olarak fiyatlar sunabilir, tüm dillerde kullanılabilir.